fritidsbloggerian.blogg.se

Pingisskola

Kategori: Allmänt

Just nu pågår en pingissskola för fritidsbarnen i årskurs 1-3. Den är mycket populär, så de blev "först till kvarn" när inbjudan gick ut. Det är i samarbete med Ortvikens PK. Det är 2 grupper på totalt 16 barn, där varje barn tränar en gång i veckan under 10 veckors tid.
 

Byggvernissage

Kategori: Allmänt

Förra veckan hade vi byggtema på fritidsavdelningarna i röda storskolan. Barnen byggde av våra olika byggmaterial t.ex lego, jovo, kapla, kartonger m.m. De var roligt att se hur barnen planerade och byggde under veckan, allt sparades till den stora "happeningen", fredagens vernissage. Barnen bjöds då på tilltugg, samtidigt som de minglade runt i de olika rummen och beundrade varandras och sina egna konstruktioner som skapats under veckan. 
 
 
 

Gemensam uteeftermiddag

Kategori: Allmänt

En dag när den härliga höstsolen lyste som bäst hade alla fritidsbarn från ettan och uppåt en gemensam uteeftermiddag. Gemenskap, brännboll och korvgrillning var höjdpunkterna denna dag.
 

En eftermiddag i Bäckparken

Kategori: Allmänt

En eftermiddag gick några avdelningar till Bäckparken för att leka och äta mellanmål. Det är uppskattat av barnen med lite ny lekmiljö. Vi tar vara på det fina vädret och är ute så mycket vi kan.