fritidsbloggerian.blogg.se

Grevebäcksparken!

Kategori: Allmänt

Idag tog vi med oss lunchen och gick iväg några timmar till Grevebäcksparken. Det var härligt med bäcken, lekparken och alla lummiga gröna växter.
 
 

Sommarfritids vecka 26

Kategori: Allmänt

Barnen är mycket påhittiga och leksugna, det märks att sommarlovet är efterlängtat. De skapar, leker, bygger, fantiserar, spelar fotboll, spelar basket, leker jagis, myser framför sommarlovsmorgon och hittar nya vänner. Idag har solen äntligen tittat fram på riktigt och de många och mörka regnmolnen verkar ha skingrat sig ,det uppskattar vi.
 
 
 
 

Midsommarfirande

Kategori: Allmänt

Vi klädde stången med blommorna vi plockade i går och dansade kring den!
 
 
 
 
 
Efter sången och dansen så gick vi in och intog en härlig taco lunch med en somrig efterrätt!
 
 
 
 

Blomplockning till midsommarstången!

Kategori: Allmänt

Vi har som tradition att gå till Bäckparken onsdagen innan midsommar och plocka blommor till midsommarstången. De som ville plockade blommor och några passade på att leka i parken.
I morgon torsdag klär vi stången, dansar och sjunger de traditionella sångerna.
 
 

Utflykt till Bäckparke 3/6 med 1:or, 2:or och 3a

Kategori: Allmänt

Vi skulle gå på utflykt på onsdagen men enligt väderprognoser så skulle det bli dåligt väder då. Vi sköt fram det en dag vilket var ett bra beslut. Vi hade härligt väder och väldigt mysigt i parken.
Det hade växt lite mer sedan förra gången vi var där så det gick att plocka blommor. Barnen kunde på olika sätt leka i träd, i lekparken, i bäcken osv. Endel spelade fotboll och kastade freesbee.